dimarts, 30 de juny del 2009

ÚLTIMA TROBADA DE LA TEMPORADA

Divendres 26 de juny a les 21 hores.
Novel·la a comentar: LA VENJANÇA DEL BANDOLER
Inicialment la trobada estava prevista fer-la a la Plaça dels Jueus, però una vegada més el temps no ens va acompanyar i ens varem quedar a la biblioteca.
En Martí Gironell, autor de la novel·la ens va acompanyar en l’última trobada del Club abans del parèntesis de l’estiu. Va ser una vetllada molt interessant, en Martí ens va explicar amb molts de detalls perquè havia escollit el besaluenc Josep Pujol i Barraca en “Boquica” com a protagonista de la seva segona novel·la, bàsicament el que li agrada de debò es escriure sobre personatges o fets que han passat a la seva terra que en tot moment deixar molt clar que se l’estima molt.
Es va haver de documentar molt per poder donar vida al bandoler Boquica, personatge mític a Besalú. La gent del Club va participar activament a la tertúlia, en Martí va aclarir molt amablement dubtes i malentesos que es podien tenir.
També ens va dir que li agrada molt anar a les trobades dels clubs de lectura, hi aprèn molt i li serveix per corregir possibles errors.
Gràcies Martí, esperem impacients el teu nou projecte !!!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada